De docenten

Esmee Vreeswijk

Esmee is het lesgeven met de paplepel ingegoten en heeft gestudeerd aan de academie voor Lichamelijke Opvoeding. Momenteel is ze werkzaam als combinatiefunctionaris/sportcoach bij Tuurlijk en als vakleerkracht bewegingsonderwijs in het basisonderwijs. Ook geeft ze turnles aan jonge selectieturnsters. Esmee maakt in haar lessen dankbaar gebruik van haar jarenlange turnervaring en beschikt daarnaast over een KNGU-licentie niveau 3.

Esmee

 

Rohan de Bresser

Rohan is bewegingswetenschapper en werkzaam als docent bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de academie Sport en Bewegen. Daarnaast is hij hoofdcoach wedstrijdturnen bij Gymnastiek Vereniging Best. Rohan beschikt over een KNGU-licentie niveau 3 in de disciplines gymnastiek & turnen en is tevens praktijkbegeleider en trainerscoach. Ook is hij BHV'er. In het verleden was hij als bewegingsanalist betrokken bij de nationale zwemploeg.

Rohan

 

Beiden hebben ze een speciale scholing gevolgd om de lessen van het nijntje Beweegdiploma te mogen geven. Tevens hebben zij de scholing sportief coachen met goed gevolg afgerond en beschikken zij over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Een veilig sportklimaat staat bij Maat S namelijk hoog in het vaandel!

VSK 768x365

© Maat S 2018 - . Website gerealiseerd door Yolknet.